Over Blackstarr

Blackkstarr Beginnings: Shooting for the moon

Ze zeggen dat mooie dingen in drieën gebeuren, en dat is precies hoe BLACKKSTARR is ontstaan. Gevoed door pure passie en gedrevenheid is het merk tot leven gebracht door drie vrienden die een brandend verlangen hadden om creatieve geesten kracht bij te zetten en een innovatieve draai te geven aan de Europese kledingwereld.

Het hechte trio ontwikkelde vervolgens drie kernwaarden die de stevige bouwstenen van het merk zijn geworden: 

  • AMBITIE
  • CREATIVITEIT
  • SUCCES

BLACKKSTARR, dat furore maakt in de kledingindustrie, kan het best worden omschreven als een sociale beweging in plaats van een doorsnee modelijn. Dit hardnekkig ambitieuze merk, gevestigd in Amsterdam, is een verlengstuk van de bruisende metropool vol met cutting-edge start-ups en een hyper-creatieve design scene.

 

Dat Blackkstarr gevoel: Een verklaring afleggen

Kleren worden al lang gebruikt als een canvas om onszelf uit te drukken en om ons zelfvertrouwen te kanaliseren. Daarom is het aantrekken van je BLACKKSTARR kleding net zoiets als uit je Batmobiel stappen of, beter nog, je eigen gelikte Black Panther-pak aantrekken. Super-creatievelingen, verzamelen!

Van gewaagde basics tot unieke exclusieve stukken, we hebben een hartstochtelijke overtuiging dat onze kleding ons potentieel voor succes versterkt, en ons verder in staat stelt om de topversies van ons authentieke zelf te worden. Dit is de basis van de kernboodschap van onze BLACKKSTARR missie.

We doen meer dan je er goed uit laten zien, want we zijn vastbesloten om verder te gaan dan esthetiek. We willen dat je de wereld in stapt, je de beste versie van jezelf voelt, met het zelfvertrouwen om te worden wie je werkelijk bent en wie je altijd al had willen zijn.

 

De Blackkstarr gemeenschap: Grensverleggend

We zijn hier om grensverleggend creatief denken aan te moedigen. Hoog op onze lijst staat ons doel om een intrinsiek gevoel van saamhorigheid te bevorderen onder ons online publiek en andere mode collegas, de beweging voortzettend naar een meer inclusieve, expressieve en indrukwekkende industrie. De BLACKKSTARR gemeenschap bestaat uit kunstenaars, creatives, bewegers en shakers. Wij zijn de underdogs, de visionairs, en degenen die durven groot te dromen en te schieten voor de maan. Wij verwelkomen mensen van alle rangen en standen in onze hechte gemeenschap, ongeacht etniciteit, geslacht of seksualiteit.

Vind je het leuk wat je hebt gehoord en wil je meedoen? Je kunt je aansluiten bij de BLACKKSTARR beweging door ons een berichtje te sturen: info@blackkstarr.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Je kunt ook deel uitmaken van onze sociale gemeenschap op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste mode, lifestyle en content.

Ons Lookbook

Neem een kijkje bij onze nieuwste collectie.

Contact opnemen

Geinteresseerd in onze producten of heb je een vraag?

X
wpChatIcon